Sinds mijn eerste dag in crypto ben ik op zoek geweest naar nieuwe en innovatieve manieren om te investeren in de ruimte die verder gaat dan het simpelweg kopen van meer bitcoin. Nu met de recente Bitcoin Halvening en de verwachte explosie die gaat volgen is de volgende stap aangebroken, stacking Sats.

Ik begon met het leren handelen in bitcoin, een node draaien 24/7, en nu met Honeyminer, kan ik eerlijk zeggen dat ik op alle mogelijke manieren betrokken ben bij crypto, los van pull-requests.

Terwijl ik dit typ, wordt mijn Honeyminer-toepassingswidget op de achtergrond uitgevoerd, waardoor transacties worden gevalideerd op welke cryptocurrency op dit moment het meest winstgevend is, rekening houdend met mijn specifieke computerconfiguratie.

Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in de innerlijke werking van de blockchain en ben altijd op zoek naar meer manieren om mee te doen, maar minen was voor mij nooit iets. Mijn appartement is te klein om rigs te hosten en de toegangsbelemmering, zowel in geld als in intellectueel opzicht, leek altijd te groot om te proberen.

Honeyminer is een one-click-install en mine-applicatie voor mensen zoals ik zonder enige ervaring met minen. Je kunt de app letterlijk downloaden en je computer nu aan het werk zetten.

Het is echt zo makkelijk te gebruiken.

Het meest ongelooflijke deel van deze hele reis is dat ik eindelijk het gevoel heb dat ik op elke manier betrokken ben bij crypto. Honeyminer heeft niet alleen de toegangsbarrière verminderd tot wat voor mij de meest ontmoedigende taak in crypto is – Mining – maar heeft het obstakel volledig verwijderd.

Je computer kan op dit moment geld voor jouw verdienen. Waar wacht je op?

Download vandaag nog:
Honeyminer.com

Categorieën: CRYPTOLABS

1 reactie

Een korte geschiedenis van minen in cryptocurrency: van laptops tot ASIC-farms – LOUDLABS · mei 13, 2020 op 23:27

[…] Stacking Sats met Honeyminer […]

Reageer

%d bloggers liken dit: