Sommige kijkers van Rick en Morty zijn ervan overtuigd dat Beth Smith al geruime tijd een kloon is.

Het dateert allemaal uit die aflevering van het derde seizoen, waar Rick Beth de keuze gaf om te worden gekloond zodat ze kon gaan en allerlei avonturen kon beleven zonder zich zorgen te hoeven maken over de zorg voor haar kinderen.

Nu heeft ster Sarah Chalke ingegaan op wat ze denkt van de interessante fan-theorie dat Beth haar vader op het aanbod innam.

‘Het is zo grappig. Ik weet het antwoord niet en ik denk niet dat ik het antwoord ooit zal weten’, lachte ze in een interview met Digital Spy. “Ik weet niet of ik het ooit zal horen. Maar ik denk dat het in seizoen 4 op zo’n geweldige manier is afgehandeld, en ik ben zo opgewonden dat jullie het zien.”

Het Scrubs-alum hield de vinger aan de pols bij toekomstige afleveringen en zei verder dat ze ‘onder strikte grapjes staat om niets te zeggen over de tweede helft’ van de huidige aflevering als het gaat om Beth’s noodlottige beslissing al die jaren geleden.

‘We zullen zien, we zullen zien, we zullen zien’, zei ze. “Het voegt absoluut een heel interessante rol toe voor Beth en voor mij om als acteur te spelen. Het is een van mijn favoriete delen.”

Elders heeft Chalke’s co-ster Spencer Grammer, die Beth’s dochter Summer in de show speelt, een beetje meer hoop dat het publiek op de een of andere manier te horen krijgt of haar moeder op het scherm een ​​kloon is.

‘Er komen nog 70 afleveringen. Ik weet zeker dat er op een gegeven moment antwoord kan komen. Maar wie weet’, zei ze. ‘Als je in snaartheorie gelooft, of als je gelooft dat tijd relatief is, en je gelooft in het concept van relativiteit, dan is er een onbeperkte mogelijkheid van dimensies en ervaringen.

‘Er is een mogelijke wereld waar natuurlijk een gekloonde Beth is. Maar er is ook een realiteit waar – weet je, misschien is de realiteit waarin ze leven dat niet, omdat Beth de beste Beth is die ze kan zijn. Maar eerlijk gezegd, Ik weet het niet. Je moet afwachten. ‘

Categorieën: NEWSLABSTVLABS

0 reacties

Reageer

%d bloggers liken dit: