Ubisoft zal Beyond Good and Evil 2 niet op E3 2019 vertonen. In plaats daarvan zal het een update van de ontwikkeling van de game via livestream bieden volgende week.

Het bedrijf zei dat Beyond Good and Evil 2 dit jaar overslaat met E3 om zich te concentreren op “kernmijlpalen voor ontwikkeling”.

Om de fans op de hoogte te houden van de voortgang, ontvangt het in plaats daarvan een van de livestreams van het Space Monkey-rapport.

Nieuwe gameplay-opnames en meer informatie zullen deel uitmaken van het spel “wanneer de tijd rijp is”.

Je kan de stream volgen op June 5 at 9am PT, 12pm ET, 5pm UK, 6pm CEST via TwitchYouTube en Facebook.

Categorieën: GAMELABS

EINDBAA5

Als kind groeide ik op voor een computer. Dat is waar ik over muziek leerde; het spelen van videogames en het kijken naar eindeloze herhalingen van tekenfilms. Gevoed door een ongezonde obsessie om de magie van games over te brengen.